Νέα

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ

Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 21:41

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησαν επίσημα τις προπονήσεις τους όλα τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Παρουσία της διοίκησης, των προπονητών και εφόρων των τμημάτων, μέσα από χαμόγελα και όμορφη ατμόσφαιρα -γνώρισμα της ακαδημίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- έγινε η πρώτη προπόνηση και δόθηκαν οδηγίες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στα γήπεδά μας έκταση 18.000 τ.μ. με φυσικό χλοοτάπητα για την αρτιότερη προετοιμασία των νεαρών αθλητών.

Στην παρακάτω διεύθυνση http://www.fcpasgiannina.gr/picassa#nanogallery/my_nanogallery/6597062516455469857 (ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, άλμπουμ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ) μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημερινό χαρούμενο ξεκίνημα.

Και αν παρατηρήσετε καλά, θα διαπιστώσετε ότι τις επόμενες ώρες θα δοθούν σε χρήση και τα νέα μας αποδυτήρια, όπως και άλλες εκπλήξεις οι οποίες θα βελτιώσουν τα επίπεδα προπόνησης από τους πτυχιούχους προπονητές οι οποίοι στελεχώνουν τις ακαδημίες του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι οποίες λειτουργούν κάτω από της οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με συντονιστή τον πρόεδρο του σωματείου και επικεφαλής του τμήματος υποδομών, καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργο Οικονόμου.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και τα τμήματα, θα γίνουν γνωστά με την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.