Νέα

ME NEΡΟ ΖΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ 150 ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 18:47

ME NEΡΟ ΖΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ 150 ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Και σ αυτή την εκτός Ελλάδας αποστολή του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Γερμανία (Μόναχο), ο επί σειρά ετών χορηγός μας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το νερό ΖΑΓΟΡΙ θα είναι μαζί μας!

Η οικογένεια Χήτου για περισσότερο από δέκα χρόνια είναι στους χορηγούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει από την αποστολή στη Γερμανία όπου από 17/6 μέχρι 24/6/2017 τα 150 (!) μέλη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα βρίσκονται στο Μόναχο θα έχουν μαζί τους το νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση της αποστολής και οι πρώτες οδηγίες θα δοθούν στους μετέχοντες από τον αρχηγό της αποστολής κ. Δημήτρη Στούκα, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στις 18.00 στις εγκαταστάσεις μας στο Σταυράκι.

Να υπενθυμνίσουμε ότι εκτός του αθλητικού μέρους, κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Γερμανία προβλέπεται επίσκεψη στο μουσείο της Bayern και στο στάδιο Allianz Arena, επίσκεψη στο Νταχάου (Dachau), μουσείο της BMW και Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου, κεντρική πλατεία Μονάχου (Μαριενπλατζ) Δημαρχείο, Καθεδρικό Ναό, Ζωολογικό Κήπο, Λέγκολαντ και κατά την επιστροφή επίσκεψη στην Αυστρία (Ινσμπουργ), διανυκτέρευση στο Ρίμινι και στο Κρατίδιο του Σαν Μαρίνο (αφορολόγητα).

Επικεφαλής και υπεύθυνος και αυτής της εκτός Ελλάδας αποστολής, είναι ο κ. Δημήτρης Στούκας (6973694163)