Νέα

ΠΑΣ: Αποδέσμευσε και Μπαλάφα

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 19:21

Ο Αρτινός μέσος αποχαιρέτησε στο προπονητικό κέντρο το προπονητικό τημ και τους μέχρι τώρα συμπαίκτες του και το βράδυ ίσως βρεθεί στο Ηράκλειο για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Ο Σωτήρης Μπαλάφας σε δηλώσεις του στο gianninasports.gr ανέφερε και τα εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, το προσωπικό της ΠΑΕ, τους γιατρούς για την καλή συνεργασία που είχαμε. Η λύση της συνεργασίας μας έγινε κοινή συναινέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Γιαννιώτες φιλάθλους για τη στήριξη που μας παρείχε σε όλους τους αγώνες. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα για να έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Έστω και στο διάστημα αυτό που φόρεσα τη φανέλα, ένιωσα ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο που αξίζει να βρίσκεται στη σούπερ λίγκα».

Το τέλος της συνεργασίας ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΠΑΛΑΦΑ, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.


Δανεικός ο Μαργαρίτης στον Αγροτικό Αστέρα

Ο δανεισμός του νεαρού αμυντικού Γιώργου Μαργαρίτη για 6 μήνες στον Αγροτικό Αστέρα, επιβεβαιώθηκε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα που σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ με την μορφή δανεισμού (έως 30/6/2010) στην ομάδα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ».