Νέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ: 2-1

Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2009 23:02

Φάσεις και γκολ

8': Σουτ του Σουλτανίδη καταλήγει ελάχιστα άουτ.
16': Μακρινό δυνατό σουτ του Τζάνη, πέφτει και διώχνει εντυπωσιακά ο Ιτάνζ 18': Κεφαλιά του Σαϊτιώτη από σέντρα του Ντάσιου, φεύγει λίγο άουτ.
21' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ντάσιου από τα δεξιά, για το κεφάλι του Σαϊτιώτη που ανοίγει με αυτό τον τρόπο το σκορ.
33': Δυνατό σουτ του Ντικρόκ έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, διώχνει με εκπληκτικό τρόπο ο Ελευθερόπουλος.
36': Ο Σουλτανίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ελευθερόπουλο έπειτα από ωραία πάσα του Ορούμα, αλλά ο α' βοηθός, Πάνου τον ανέκοψε με οφσάιντ που δεν υπήρχε.
42': Ο Ορούμα μπαίνει με αριστοτεχνικό τρόπο στην περιοχή του ΠΑΣ και από καλή θέση σουτάρει πάνω στον Ελευθερόπουλο.
62': Λάθος του Κώτσιου στο κέντρο, ο Ορούμα με ωραία προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, βγάζει στον Σουλτανίδη, αλλά την τελευταία στιγμή πηδάει ψηλότερα ο Μαϊστόροβιτς και διώχνει.
65': Ο Ρινκόν έχει μόλις περάσει στο παιχνίδι και επιχειρεί δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ελευθερόπουλος λέει και πάλι "όχι"
66': Ξανά ο Ρινκόν μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, γυρίζει στον Σουλτανίδη, ο οποίος δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή και να σκοράρει σε άδεια εστία.
83' ΓΚΟΛ: Ο Σαϊτιώτης σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, έπειτα από μπαλιά του Μενδρινού και τρελή κούρσα προς το τέρμα της Καβάλας, υπό την ασφυκτική πίεση του Ντικρόκ, που δεν μπόρεσε να τον σταμαστήσει πριν πλασάρει τον Ιτάνζ.
92': Ωραίο σουτ του Ορούμα, ο Ελευθερόπουλος και πάλι διώχνει με υπερένταση.
93' ΓΚΟΛ: Η Καβάλα μειώνει σε 2-1 με εντυπωσιακό σουτ του Ιωάννου από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή.